Dla mediów

karciarz.pl > dla mediów >

2 000 nowości i promocji na karciarz.pl

2009-05-27 2 000 nowości i promocji na karciarz.pl

Portal karciarz.pl, jedyny serwis dla posiadaczy telefonów komórkowych na kartę - tzw. karciarzy, ma już 2 000 nowości i promocji do przeczytania.

Portal karciarz.pl istnieje już od półtora roku. Aktualnie serwis czyta ponad 100 tysięcy użytkowników miesięcznie!

"Z każdym miesiącem odwiedza nas coraz więcej osób - to najlepszy dowód na to, że taki serwis, jak karciarz.pl jest potrzebny na rynku. Informujemy o promocjach, pokazujemy cenniki operatorów, prezentujemy nowości ze świata telefonów komórkowych, a także recenzujemy modele komórek. Na karciarz.pl dowiecie się najważniejszych rzeczy o telefonach na kartę, tzw. karciarzy." - mówi twórca serwisu Marcin Kryska.

Redaktorzy karciarz.pl są szybcy! Dla przykładu o 35-leciu telefonu komórkowego karciarz.pl napisał szybciej niż firma autorska tego wynalazku, czyli Motorola.

Obok normalnego dostępu do strony pod adresem karciarz.pl nowości i promocje dostępne są także poprzez: