Dla mediów

27.12.13   Nju z rachunkiem tylko 19 pln Image Banner 750 x 100

karciarz.pl > dla mediów >

Austria i Szwajcaria nowymi sekcjami na karciarz.pl z okazji Euro 2008

2008-06-09 Austria i Szwajcaria nowymi sekcjami na karciarz.pl z okazji Euro 2008

Z okazji startu Euro 2008 portal poświęcony telefonii komórkowej na kartę karciarz.pl dodał dwie nowe sekcje, dotyczące ofert prepaid w Austrii i Szwajcarii.

Na podstronach http://www.karciarz.pl/at - dla Austrii i http://www.karciarz.pl/ch - dla Szwajcarii dostępne są użyteczne informacje na temat tamtejszych operatorów komórkowych, zarówno tradycyjnych jak i wirtualnych.

Sekcje kierowane są do Polaków, którzy przebywają w wymienionych krajach lub planują do nich wyjechać. Ale nie tylko.

"W związku z tym, że Austria i Szwajcaria są gospodarzami Euro 2008, poświęcone im działy na karciarz.pl przydatne będą także rodakom, uczestniczącym w tym sportowym święcie. Wiadomo, że zakupiona na miejscu usługa na kartę, jest korzystniejsza niż usługi w ramach roamingu. Dzięki sekcjom łatwo będzie można sprawdzić, który z operatorów ma w ofercie najlepsze ceny za rozmowy i SMS-y do Polski. Dane na temat tamtejszych ofert prepaid doceni każdy prawdziwy kibic futbolu." - mówi Marcin Kryska, twórca serwisu.

Liczba sekcji poświęconych telefonii prepaid w popularnych wśród Polaków krajach Europy wciąż wzrasta. Na karciarz.pl obok działów o Irlandii i Wielkiej Brytanii, niedawno pojawiła się także zakładka z Niemcami.

"Wszystkie informacje umieszczamy po polsku, aby ułatwić rodakom dostęp do potrzebnych danych. Dzięki temu mogą uniknąć uciążliwych sytuacji, związanych z nieznajomością języka kraju, w którym się znajdują." - dodaje Marcin Kryska.

Dodatkowo dla każdego kraju przygotowane zostały kanały RSS z nagłówkami wiadomości o aktualnych promocjach i ofertach specjalny oraz bezpłatny biuletyn elektroniczny (newsletter) z najnowszymi informacjami i poradami.